Hallå i lådan

Imorse (kl 12) kommer morsan in i mitt rum å babblar på som fan "nämen så bra att du ligger här vaken bla bla katten bla bla håller du koll på katten? bla bla är du med? bla bla är du med? Är du med?!!"
Jag låg inte alls där vaken, jag sov! dumma mamma.
Jaja fick pallra mig upp, sur semla till frukost nom nom.

Igår var jag med Emelie och Sofie. Jag tror de på MUG blåste mig... Hur kan det bli billigare utan rabattkort? Jag tror faktiskt inte på att han gav mig ett sådant bra pris.
Jaja sen drog vi hem till mig och gjorde mat och tjockade oss framför Wild child, lol på den filmen. Blev faktiskt lite förvånad, den är inte som andra amerikanska småtjejs filmer, här hade de sex och drack. Inte massa, men lite.

Sen fick jag ett samtal av William. Han kommer hem på tisdag! Så då kan han komma på våran spelning *massa glad*

Idag ska jag och sofie dra till Madde och mitt fritids kort har ju gått ut så måste köpa nytt, jag är pank! fan

So long fuckers<3

Awesome

Wiiii preview av Backyard babies nya video ligger ute!:D Den är fett grym, kolla in!----------->  http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=51265957   Haha ballt animerad^^

Idag är jag trött som många andra dagar.


BTW!!! Lejonet och björnen har blivit räddat!!!:D:D<3

Så det kan gå

Haha macaroni skandalen var på min morsas jobb! och hennes chef, håkan var på tv^^
Hon kom hem typ alldeles uppjagad och sa att det var kaos på hennes jobb, typ fullt av journalister och arga barn som ville snacka med hennes chef. Mami jobbar inte i snusk köket, utan på personal avdelningen, så det är inte min morsas feta röv som visas på tv! stackars tant.
http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=728037&treeId=100722&renderingdepartment=2.757

Jaja idag kom biljetterna! Och planscher och flyers!! Flyers kan ni få, men biljettosarna är redan reserverade så det var ju synd om er! Ni får köpa av Pustervik för 50 spänn eller i dörren för 60, och då ingår inte min underbara handsvett.

Gothenburg stompdown

inte imorgon

Varför valde jag inte estet?
Ja det är en bra fråga. Jag vill ha jobb i framtiden? kanske eller så var det de att jag fega. Ångrar dock mitt val en aning idag, skulle inte valt det alla förväntade sig utan det jag ville själv. Haha hade jag blivit målare då? var ju så inne på det.

Idag har varit en lång dag, men en bra dag. Flum hela dagen med Lisen, det gillar vi!

Musik direkt

Ser ni nåt suspekt med bilden?








DET GJORDE INTE JAG HELLER! Men! 8an går inte från redbergs platsen! Det märker jag och Emelie när vi står där klockan halv nio på morgonen. YAY. Så vi fick åka tillbaka in till stan efter x antal byten så vi kom försent till musik direkt men det gjorde inte så mycket, vi missade bara fikan.

                      Det var ju som sagt musik direkt idag dåra. Vi gjorde skit roliga loops i en workshop med två härliga skåningar, verkligen skitskoj! Det går till så att man typ spelar in en liten slinga och sedan lägger man på allt fler saker, typ ljudet av när man dunsar med en barnvagn, eller drar en pinne mot ett rivgärn eller kanske prasslar med en påse. Det roliga är att det blir musik, svena ballt!
Dom filmade oss under soundchecket också så fick vi kolla på det efteråt, så fruktansvärt trååkigt! Det var ju dock soundcheck och vi var inte jättepepp, inte pepp nånstans faktikst men ghaa va tråkiga vi var att kolla på, ändring!
                  Klockan fyra var det möte och det visade sig att det var inte alls insläpp klockan fem, det började fem! Och vi var andra bandet!! Jättekul, verkligen. Sofie, Towe och Madde missade oss precis och min morbror kunde inte komma, det sög. Men men så kan det vara. Spelningen gick inget vidare, jag var så jäkla stressad för allt som gick fel (Jag trodde min plattång var sönder, men den funka sen som tur var) så när jag var på scenen skakade jag som fan! I outrot när jag spela en "sologrej" så började mitt ben skaka utav helvete!, ghash så det gjorde mig skitnervös, men det gick bra. Tror dock jag körde den andra låten clean, var så svårt att höra i monitorn och hann inte kolla det innan det satte igång, och det var lix en B och en C channel så lite svårt att hålla isär när inte ens gitarrteknikern gjorde det. Jaja det gick la okej, Rocka fett gick ju klart mycket bättre.
                Vi gick inte vidare, inget jag hade räknat med heller. Alla var sjukt duktiga! Störde mig dock att många körde tre låtar, det stod på hemsidan att man bara fick köra två, hade vi vetat det hade ju självklart vi också kört en till så det sög ganska hårt. Säger inte att det var därför vi inte gick vidare, vi vill ju stå på scen så länge som möjligt bara! Aja det har varit en kul dag, ganska värt att gå upp kvart i sju på en söndag.

So long suckers, jag ska se er på Brewhouse och ni ska se oss. Kom i tid;*

Lördag

Shallååå!
Idag är slappis dag på hög nivå. Har käkat god mat och hyrt filmer och köpt massa chips å grejer. Åkte till Hemmakväll för att hyra filmer, jag å William fick låna morsans bil och allting men de hade stängt pga brand! det sög ju, den enda rikitga videoaffären på min sida av ön. Aja vi åkte till ica då istället och hyrde i sån där automat som inte vill ta mitt kort. Vi hyrde nån tysk kopia av ondskan typ kommer inte ihåg vad den hette men det var rätt bra. Vi hyrde en vampyrfilm också, 30 days of night som vi ska se strax, måste ta lite paus såg precis Ace ventura..

     Igår var det födelsedags fest för Petra och Pernilla. Jag kan inte säga att jag var med på festen direkt, fick sitta inne på toaletten med pojkvän som druckit för mycket i typ tre timmar och när han piggnat till och vi kommer ut har det brakat loss och ja vi gick innan ambulansen och polisen kom. Jaja, det var trevligt den lilla stunden som man var med på festen.

    Imorgon är det musik direkt!! Suger lite att vi ska vara där klockan nio på morgonen, jag vill ju sova! Men det blir säkert jättekul, ser fram emot det. Sen har vi spelning på Brewhouse 6e februari! Ni får gå in på min bilddagbok om ni vill se affichen, ligger på 6e februari och alla andra spelningar ligger uppe också. http://JuicyFruit.bilddagboken.se.
Vi ska ju spela på Pure rock den 21 februari på teen dream och sen är det rockers night i Tuve. Vi ska vara med på nån festival också men information om det kommer senare! Massa spelningar på g helt enkelt!

Jaja hoppas jag ser er imon på musikatom i Angered! So long fuckers<3

Pitt

Fan jag pallar inte. Jag ger upp matten det är helt lönlöst.
Jag skiter i att det finns "mattestugan", jag tänker fan inte gå dit å få höra att jag är dum i huvudet igen.
Fan fan fan så jävla fail. Matten är fan så som spanskan var för mig förra året, där fick jag ju ialf G, men fick hoppa ner ett steg, nu kan jag inte hoppa ner nåt jävla steg.
Fuck jag saknar dig nåt enormt farsan, det var ju du som fick mig att förstå, nu finns det ingen som kan det längre.

En vardag

Misse sover, han e söt.

Kors i taket! Måste man ju utropa, William fick sova hos mig inatt! Fast det var en vardag! Haha cp.. Åkte för att möta honom i går kväll å mami var vrång å han fick icke sova över för jag har skola. MEN! så skickade jag ett "Snälla..?" Å JAG FICK ETT YEEEES! lol

Idag var som många andra dar en rätt onödig dag.
Första lektionen var dock rätt nödig för vi såg en grym dokumentär om folkmorden i Darfur och hur jävla skit FNs system är och Kina är giriga jävlar och jag kan inte förstå hur dess regerings folk kan sova om natten. Nej.

Seeen hade vi hål på 2h å 40 min för att Ulla knulla var sjuk. Sen kommer man till Engelska lektionen och Eivé är sjuk så han orkar inte göra nåt på lektionen så vi sitter mest. ONÖDIGT!
Fick i alla fall sluta tidigare så åkte in till stada och mötte William. Köpte present till Petra och nya strängar till gitarren. Den billigaste micken de hade på MUG var en med kabel för 490 spänn. Känns lite ovärt med tanke på att de sålde 3 mickar i ett set för typ 430 spänn på musik börsen men de var slut när Sophie kollade och jag kom inte dit idag för jag orkade helt enkelt inte. Det kan vara så ibland.

Imorgon är det födelsedags fest för Petra å Pernilla! Därför jag köpte present till henne, Pernilla e redan fixad.
Asså det är sjukt va många det är som fyller år 23 januari. Förrutom Petra och Pernilla fyller ju Shannon år och så fick jag reda på att Vidar fyllde år då. Storken måste ha hällt i sig massa Power Red Pulls den dagen!(internskämt mellan mig, Towe å Lisen)

Jaja nu ska man vara duktig och plugga matte tror jag...Usch känns liiite lönlöst eftersom man antagligen kommer få IG ändå men men duktig ska man vara för det är bra..då kanske man kommer nånstans...eller inte...vem vet

So long fuckers!<3

Seegt

Kom precis hem från repet. tog mig fan nästan en timma att komma hem å vet ni varför? Smartasset glömde sin mobil, dvs jag. Så det var bara till att åka tillbaka och självklart skiter det sig med bussarna så får gå en massa å sen vänta i typ en kvart. Det gillar vi inte.

Repet sög, vi lät så jäkla illa, vi vet inte riktigt hur vi ska göra med låtvalet på söndag. Det är musik direkt och vi får bara ha två låtar. Vet bara helt säkert att vi ska ha moving on. Vi trodde att vi skulle ha dissapointment också men det lät verkligen skit.
Fan jag e så frustrerad, mest över mig själv, vi kan så mycket bättre! Vi är fan inga jäkla nybörjare, nu får det fan bli ändring, jag ska öva som fan, jag ska fan bli pro på solon. I wish...

Nu ska jag kolla på film tror jag. Vet dock inte vilken. Jag å morsan såg Blinkande lyktor igår. En dansk film med han den snygga som är med i nån bondfilm. Den var sevärd.

Jobbig dag




ARGHHH!!!! Vart ä mami med min hårfärg?!! GHAA JAG ÄR PÅ KRIGSSTIGEN HÅLL ER UNDAN

Nothing last forever

I went from a friend, yet I feel like the loneliest person in the world.
You made me again realise nothing last forever, not even your words.
No the world still spins and time passes by and we grow, older and more far from each other.
No nothing last forever not even the most revialble things can escape the faith



The curious case of Benjamin Button, antagligen den filmen som rört mig mest.

Nu ere natten

Nu är klockan 03.28 och jag vakna för en stund sen å nu kan jag inte sova. Det blir la så när man somnar innan klockan åtta på kvällen..
Ikväll ska jag på bio med Sara. Det var längesen man var på bio och det var längesen man träffa Sara så det blir meganajs.

Helg!

Guuuud va jag e trött, å Budha.

Idag har vi varit duktiga igen å tränat. Fick sluta 45 min tidigare bara för att man är så extremt duktig.

Träffade Sofie igår jättemys! Skulle gå upp till torget å köpa Ben & Jerrys men den jävla cpaffären hade den inte, det sög. Köpte en annan som inte var på långa vägar lika god. Sen får man reda på att Lejonet och björnen har gått i konkurs! pga ica!!!! fan jag ska bojkotta ica, på riktigt. Jag ska bilda en facebook grupp så det så, då ska dom små bandidosen på ica få se på andra bullar mohahahaaaa! VI MOT ICA!
            IALLAFALL glassen skulle vi ha till filmen vi skulle kolla på, Fucking Åmål. Ja, jag är efter, jag har inte sett den innan, mobba mig hur mycket ni vill men den var bra för att vara gjord på stentalet.

Nu ska jag?
A Kolla på family guy
B Ta en power nap
C Orka mig ner till köket å hämta glass

 Svårt, mycket svårt

:(

So long fuckers!<3

Wii sol!

Sitter i bilblioteket å har precis skrivit klart mitt arbete som ska in om en halvtimma, duktig är jag!

Har typ tränat fem dagar i rad nu så ska chilla ida, min rygg behöver det. Drar nog in till stan efter skolan, nån som vill joina? Madde vill..tror jag, får plinga henne!

Saknar William! tycker så synd om honom haha ni kan få läsa ett sms jag fått av honom:

"Idag har vi sprungit 2.6 km kl 06:30 och jag var allra sist, tagit foton samt tränat nya manövrar, sprungit fystest där vi hade 3 olika tester som tog alla ungf 2 timmar för alla, haft mer kallt väder utbildning, orkar inte berätta mer vad vi gjorde efter kl 12XD... .... .."

Jobbigt!! Min pojke har det inte lätt  han^^<3

Haha men han kommer ju vara värsta hunken när han kommer hem enligt Towe å Lisen så aa haha fast det är han redan tycker jag^^
PERMIS FORT!

Snart ere lunch, so long fucker<3

Ännu en regnig dag, men snart kommer solsken?

Sitter här och pluggar inte. Men jag ska. Snart.
Inte min dag idag, det mesta har skitit sig.
 Blev klämd i bussdörren när jag skulle av och blev nästan överkörd av gubbe. Blinkers någon? gubbjävel...


Jag å min misse<3

Måndag, blöt dag

Mjees då vare måndag då. Haft en ganska chill dag, började sent och slutade tidigt, det gillar vi, vi gillar starkt mitt nya schema:)
Var på gymmet efter skolan träna en stund å sola efter, så jäkla härligt! kändes som man låg  på en strand en varm sommardag å bara aah...Sen kommer man ut i ösregn, och känslan är som bortblåst.

Hade rep men det var bara jag och Carro så vi fick typ gitarrlektion av Christer, han visa oss lite skalor å övningar, JAG SKA LYCKAS! det e svårt, jävla strängar som sitter skevt...typ...

Gillar samhälls Johan allt mindre, han ska alltid komplicera allt å babbla om mailboxar som sprängs  jävla dig Johan. Aja, kunde skriva ut mitt arbete på teen dream så får lämna in det imon och hoppas på respons i alla fall.

So long fuckers!<3

Mitt nya schema

Lördag

Yeah Lady Gagas hyllning till alla morsor, Pokerface "Mamma-mamma-ma" fan jag diggar bruden, hon e ball... Jag vill har hennes brillor!

Andra balla brudar är Crucified Barbara! Fan va jag diggar dom. Tjejer kan!
Balla brudar


Idag har jag sovit...cyklat på ståstillcykel (som Madde kallar det) i 40 min. Blä måste skriva den där äckliga hemtentan nu. Ska iväg te eriksbergs bowling sen där det typ e avskedsfest för William inför lumpen. Kommer sakna honom massa, men han får ju permisar som tur är.

So long fuckers<3

Ghaa

Baaah! jag är så trött på mig själv! mitt hår e dött...ska jag färga det rött? ofrivilligt rim där änna.
Jao eller intensiv silvermojs?? Baah så jobbigt hjälp mig!

VILL INTE!

JAG VILL INTE TILL SKOLAN:( å det e kallt å snöar...JAG VILL SOVA I MIN VARMA SÄNG! kan inte hitta mitt schema heller LÅT MIG STANNA HEMMA!


GratisKläder.se
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=143719

En lite sketen dag jao

JAG ÄR GLAD! Kattjäveln välte ut ett vattenglas när han tog jätteskutt å skulle hoppa upp på byrån. Glaset hade massa vatten och bestämde sig för att rädda sitt innehål i min laptop, där det är torrt å säkert. Men jag är glad! den funkar! å då är ni andra la också glada för annars hade jag inte funnits mera.

Jag har pajat!:
En laptop (trampa på den)
En kamera (skärmen spräcktes av glasflaska på valborg *host*)
Mp3 nr 1 (tappa när jag åkte moppe)
Mp3 nr 2 (tappa i vattenglas)
Mobil (Tappa i toalett, slängde in i väggen)
Mobil (Dränktes i regn)


Skolan börjar imon, naat so naaajs!
William fick punka idag, naat so naaajs!
Han åker på måndag till 08land för att bli man, naaat so naajs at all!

PUSSHAJ!

LOL

Otroligt att jag sitter och skriver historia arbetet:O
                                    Jag pluggar

TJOCKIS

kom precis hem från middag hos mormor. jag är mätt.

1 förrätt. Toast med skinkgegga (jag fick rostemacka med ost, orostad)
2 Köttgryta (kyckling till mig)
3 GODIS
4 Passionsfrukt
5 Ost
6 Kakor å bullar
7 Tårta å kaffe

Som jag sa, jag är mätt.

Jag å sis tränade bodypumping. Jag tror jag kommer få enorm träningsvärk. Jag tror inte jag kommer ur sängen imon.
Jäääätte rolig tant var där! jag fnissa åt henne...i s

Skabbdag indeed

THE HILLS SÄSONG 4!!!:D jag älskar. Jag älskar mtv för att man kan kolla på alla avsnitt dpå deras hemsida. Å så älskar jag min katt för han saknar mig och är underbar. Å så älskar jag ju kaffe. Jag älskar buggebaggar med, det köpte jag massa på godislagret igår. Dom finns inte mera:( eller jo i magen men det räknas inte. Jag älskar inte min mage dock. bara innehållet, mwihiii



Jag å Carro repade idag! Elle aa... satt la å tjöta mest men lite verkstad var det allt! Det blir surprise på musik direkt möhöhö..... :D


bästa serien just nu



So long fuckers!<3

Lördag

Wii somna typ fyra igår, hade massa mys med bebj. Jag mådde skit å  hade jätteont i den dära insulinmojjen, antagligen för att vi bara käkat massa skit å druckit massa colaXD OCH STRAX SKA VI TILL GODISLAGRET!<3
haha fast stackars älsk har ont i magen nu:/
jaja satt å kolla på batmanfilmerna men jag tycker nog att den första var bäst, hade kanske lite för höga förhoppningar på the dark knight å var antagligen för trött. Men men mys vare! satt å snacka en massa ochså så jag fick klara ut lite grejer i huvudet så känns ialf lite bättre med allt.

Nu åker vi bajs!




Nytt år nya möjligheter?

Japp nu är det 2009 då och alla är superpositiva och ser fram emot alla fantastiska saker som inte hänt tidigare, men nu ska de hända, detta är året. Är det bara jag som inte ser fram emot det? Är det bara jag som har enorm ångest inför detta fasansfulla år?
         Nyårsafton blev inte som väntat och ärligt talat orkar jag inte berätta om den. Den började bra, blev lite seg, tolvslaget blev fantastiskt å sen sket det sig totalt. Vet inte hur jag ska känna. Höll på att spy av skuldkänslor förrut men sen tänkte jag efter och kom fram till att inte fan ska jag känna det. Det är inte mitt fel totalt, jag har också känt mig lämnad, utbytt och sviken. Men jag känner ändå en enorm skuld i vad som har hänt men jag vet inte vad jag ska göra för att rätta till det, skar såren för djupt? Har folk ändrats för mycket? Jag har gått igenom det här innan och jag vet att det inte är omöjligt att hitta tillbaka till varandra, det är en fråga om att vilja, vill ni?
       
Sitter hemma hos William och väntar på att the dark knight ska bli klar. Det finns inga ord som beskriver hur mycket han betyder för mig. Det är han som har kramat om mig och vägrat släppa när jag fått mina panikattacker, han har inte varit rädd för att fråga om min pappa eller för att höra svaren om min historia. Han är faktiskt den enda som vågat och det betyder nåt enormt. Det hade fortsatt att äta upp mig innifrån annars.
 
Jag älskar er<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0