Jaha du, det kan jag tänka mig!


Måndag 8/2-10





Tror jag har en seriös personlighetstörning, sitter å lyssnar på sean kingston. Han är så sooeet!^^

oja..


Söndag

Jaag vill vara 21 så jag får åka på kryssning och se skid row!!!
Suger att vara 18-.-




Sjöng karaoke i fredags, det var kuuul.. Sen drog vi till rockbaren, jättemycket folk men vi är kompisar med vaktis så det gick bra även om vi är små. Eller ja, inte 20 och definitivt inte 21 (gråter).

Var med mami på frölunda torg idag, fick lite grejer av mammis. En jeans-skjorta å ett par skor, micket snäll mami, jaao.
Sen lyckades jag få med henne på sushi! Hon gillade, liiiite.

Lördaag

Nåt luktar skumt i mitt rum och kan inte hitta vad det kommer ifrån.. Kanske är jag själv...

Så det kan bli



Fått en helt ny uppfattning av vains of jenna! Jag hade ju blandat ihop dem med Kill hannah.
Åh gud vad jag inte tål hans läspande.


4/2-10

HAHAHAA! Nu är det bevisat, JAG ÄR BARNSLIG! när man lix har reklam för prinsessan och grodan på sin blogg istället för flashiga klädaffärer eller liknande.
Kanske ska blogga enbart om barnsliga saker som olssons pastejfabrik och såna saker?
Kan ju börja recensera barnböcker!!!

Men nu ska jag i alla fall iväg och repa och känna mig lite mogen.. host...

God natt

JAG VILL HA LEKSAKER I MIN MAT!
Tänk va roligare det hade vart :)
Men inte i onyttiga grejer för det är ju så roligt att äta ändå..

OLSSONS PASTEJER! VÄRLDENS BÄSTASTE BOK!


Baaaaajs

Faaan jag mår skiit!! Mått bra hela dagen, sen skulle jag ta en dusch och höll på att svimma, har fan aldrig varit så rädd.
MEN jag ska till skolan imon så det så, fånga mig om jag ramlar ihop, snälla.
Pratade med emelie och hon har också mått skit och fått svimningsattacker fram tills hon ändrade sin kost, bör prova det. Och ingen alkohol eller annat gift. Träna bör man nog också men det pallar jag inte nu.

Nya hiten av andreas carlsson



jag är flitigt inne på både tjuvlyssnat och tjuvtittat och nu har det kommit en ny sida med roliga videos ^^

3/2-10

Morrn! Hemma från skolan idag igen, mest för att jag inte skulle orka vara i skolan om jag var som igår. Ingen feber och ingen magsjuka men helt förbaskat trött i hela kroppen, orkade ingenting igår, men får se hur det går idag!

Kan inte ladda min kamera för jag hittar inte laddningsfanskapet! Vill göra en fräsig header men det går inte. Lite också att jag inte är någe bra på sånt, men vi skyller på kameran och att jag inte har några bilder.

Jag höll på att klippa av mig håret förrut, men jag hejdade mig i sista sekund och det var bra, hade antagligen ångrat mig.. men jag är såå trött på mitt hår! Kanske lägger i en fräsig grön färg eller nåt.. mjaa vi får se..

Tjockisen räddis

Såg precis på Coraline, läskig film!
kommer ihåg att jag inte vågade läsa klart boken när jag var liten, nu är jag stor och vågade nästan inte se klart filmen, men jag gjorde det. Jätteläskig som sagt.


here I go again on my own

Dags för en förändring! Det funkar inte längre. Har bestämt mig för att dra ner på drickat.
Ska till Lisen till helgen för att fira hennes födelsedag, men vad säger att man måste dricka alkohol för att ha trevligt?
Jag känner att den drar bara ner mig i skiten och jag mår sämre på alla sätt och vis. Bättre att lägga de pengarna på t ex gymkort.. eller varför inte shopping..


Märkte att jag förresten lagt upp fel länk, skulle länka till denna, inte till Dregens blogg, som förövrigt ändå är kul att läsa^^


2/2-10

Ska berätta en jätteäcklig sak! Inatt så vaknade jag av att jag hade värsta svettfloden på ryggen, det bara forsade och t-shirten var genomvåt så jag fick gå upp å hämta en handuk å lägga emellan.
tjing tjong!

RSS 2.0