Fredag

Inget sticky igår! Stod i kön i TVÅ fucking timmar, inte okej! Tio i nio var det en bra bit kvar så då sket vi it och drog till rockbaren. Värt att lix betala 60 spänn i inträde och sen är inte ölen så jäkla billig längre.
Har seriöst aldrig sett så mycket folk där.
Hade fått ett mail från rockbaren idag, de ville att jag skulle fylla i alla uppgifter så de kunde skicka hem ett stammis-kort! Hade tydligen missat att fylla i nåt typ. Synd att jag inte har det imon bara, jag och emelie tänker klä ut oss och försöka komma in.

torsdag





Off to Sticky!

Tisdag

Idag är jag uppe förvånandsvärt tidigt!
Igår efter mötet med CC drog jag hem till Madde som hade godis. Vi kollade på torsk på tallin(Roland<3), Brüno och Stan Helsing. Den sistnämnda var ännu en parodi på massa skräckfilmer. Jag som hatar överaskningar blev självklart rädd och flög flera gånger, men det var inte läskig, egentligen..
Idaaag är jag typ barnvakt åt mina syskonbarn, hade tänkt dra in till stan med dom, får se vilka som vill hänga med. Jag måste bland annat köpa strängar. Katten lyckas hitta dom av nån underlig anledning. Senast igår låg dom utspridda över hela lägenheten, söndertuggade såklart!

Jaja dags att fixa frukost, so long fuckers<3

Måndag

Tjosan i trosan! I helgen var det rocka fett, andra deltävlingen på 1200 kvadrat i västra frölunda. Självklart fungerade inget av de tre ljusborden upptäckte vi alldeles för sent så det fanns inget att göra. Jag och Emelie drog ut på krogen istället och mötte upp Sofie. Emelie blev bjuden på massa av bartenderna, fusk!
Träffade coola pojkar.. host.. De skulle göra high five på allt, ALLT, men det är coolt. Oja..
Idag är det möte med club centurion på Jam angående spelningen på sticky, kommer få våra biljetter som vi ska sälja, så det är bara till att langa fram cashen!

So long fuckers<3

Måndag? Måndag.

We're the nobodies, wanna be somebodies.

På torsdag ska jag ut har jag bestämt. Helgen vart ju skit med magsjuka och denna helgen är det Rocka fett så då ska man leka med ljus och antagligen rigga och allt det där så då måste man vara pigg å gla! Veckan är fullspäckad med prov, redovisningar och inlämningar så need it very mucho!

Varför ska alla vara så jäkla lyckliga och gulligull??! Sluta med det där era sadister. ^^
Mwihiii fast nu är jag också lycklig för jag lyssnar på Har mar superstar DUI <3

mjääh

Funderar på att dra på WASP, nån som e på??


Lördag

Mwääh jag är sjuk! Känns som att klockan är jättemycket men det är den inte, vart en låång dag idag.
Kunde inte sova inatt för hade vörsta krampen i magen och sen på morgonen börja jag spy. Men har lyckats få i mig lite soppa nu. Missar systers fest dock:/
Idaag ska jag kolla massa på tv och kanske plugga, antagligen inte.

Jaja so long fuckers<3

Fredag




Åååh vad jaj älskar den här låten! Blir så jäkla glad:D

Söndag

Hardcore superstar var grymt!!!



Idag upptäckte morsan min ring i näsan. Hur många dagar har det gått? Gjorde den i onsdags.. fem dagar.
Hon slet inte ut den :)

Onsdag

Igår kväll satt jag i studion med Nitton och redigerade låten. Han var så snäll som höll mig sällskap när mitt band fått förhinder. Fick klart gitarrerna och lite trummor, mycket kvar!

Tror jag ska orka mig iväg till gymmet idag efter skolan, inget rep idag.mjääh..

Har kommit på att min säng inte är någe bra, vaknar med värk! Fruuuktansvärt ont i ryggen varje morgon och allmänt värk i hela kroppen. Illa.

Söndag

Jag skulle kunna skriva i min blogg om min helg men nej, det orkar jag inte.
Jag skulle kunna skriva så att alla får en olustig känsla men nej, det vill jag inte.
Jag kan berätta att jag hade en bra helg! Jag hade kul och om jag sårat nåns känslor är jag ledsen för det, men jag kan inte leva och vara rädd att trampa någon på tårna.



Jag sitter och kollar på den nya showen med familjen osbourne, så jävla kul!


Lördag



MWAWAWAWAAA sitter och förkrökar i min ensamhet.
Har vart i studion hela dagen och spelat in Veracitys, la om gitarren med. Blir fin fint!
Seeen ska jag på en fest med Jurgis. Underjorden. Inte under jorden, underjorden. Men det kanske är under jorden? Vet inte, har aldrig vart där tidigare!

Torsdag

Idag slutade jag aptidigt. 10.50. Wipidoo.
Sen när jag kom hem ville jag inte vara hemma, jag ville in till stan och köpa saker.
Jag ville köpa bicerhandskar. Jag ville köpa fransar, inte vilka fransar som helst utan ögonfransar utav Frans. Inte vilken Frans som helst utan Franz Ferdinand.
Och en klänning.



Men! Vet ni vad som hände?!!! Jag somnade.

RSS 2.0