gottit

Har ätit så otroligt mycket godis sen jag flyttade upp till Borlänge! Smällde i mig en påse maltesers förrut och såg till in förfäran att det var över 800 kalorier! Helt sjukt.. Så nu tänkte jag försöka mig på ett sånt där godisförbud!
Vet någon som kommer bli väldigt glad för det (förutom tandläkaren å plånboken), nämligen min pojkvän! Fråga mig inte varför, han äter lika mycket godis han! Nästan i alla fall.. Jaja, får se hur det går! ^^

29.09.11

vart i ljuslabbet hela dagen!
Är en micket glad chey idag!!
Så himla fint väder å varmt är det med!
Hade så himla kul i labbet med, satt från 12-16 typ, sen kom näste man så jag var tvungen att gå.. Men har tid imon igen! klockan 07-10, men kanske kan gå dit tidigare om personen med nattpasset gått hem så^^
Imon kommer min kära mor upp med! Hon ska ta med sig lite saker från Göteborg, som min vinterjacka(inte för att jag behöver den nu men ändå!)
Sa jag att jag var glad idag? ^^

28.09.11- senare

Vårna rigg som vi ska leka med! Har lite annat som inte är tänt i bilden som vi ska leka med. Vi ska välja varsin låt och programmera en ljusshow till den. Har inte riktigt bestämt mig än vilken låt jag ska ta.. Fundera på Joker and the thief med Wolfmother men inte helt säker.. Några förslag? ^^
Bilden har jag snott från Nalle, hoppas det är okej! :)

28.09.11

Kom in i köket idag och det var det vidrigaste jag sett!
Jag har köksvecka men tänker då fan inte plocka undan andra skitiga disk och göra rent den äckliga spisen som jag VET är tyskarnas fel!
Sa jag att jag hatar att bo i korridor?

Gief plz

 

Sakerna är från Kan Dee Shop


25.09.11

Tjaallå!
Igår ljussatte vi som sagt en bystuga där det vart spelning och fest.
Vi fick trolla lite med knäna då vi inte fick tag i grejerna vi behövde och fick dela på 16amp med en toastvagn.
Men det gick fint, dom var nöjda!
Bandet hette Racoons and moonshine och körde en massa rockcovers. Gillade dock "förbandet" bäst, Walles Gäng hette de å körde rock n roll med ståbas, dragspel å ett cocktail trumset, riktigt snyggt!
Bilden lånar jag från min klasskompis Sanne. Hade inte med mig kameran :(

24.09.11

Morrn!
Igår vart det 80-tals fest på kåren, men stannade inte så länge för idag ska vi ljussätta!
Ska ut till en bystuga och fixa till den inför en spelning ikväll, blir nog trevlans. De skulle försöka få dit toastvagnen. Japp, såna finesser finns det tydligen här uppe i Borlänge!
Kul att man inte fick sova så mycket inatt bara, hatar att bo i korridor! Man hör precis allt och det vart ett jädra springande här -.-
Peace!

Gårdagens lek

Här lekte vi lite med en ledlampa och lång slutartid på kameran :)
Den egentlige uppgiften var att återskapa ett naturligt ljus. Man skulle välja en bild att imitera, vi vakde bilden nedan.

Bra start på dagen!

Laddar upp med lite gröt till frukost!!
Snart iväg till labbet för lite färglära!
Träffade föresten på en securitasvakt igår när jag kom hem som ville se mitt studentleg. Det hade tydligen varit en massa knarkare i huset! Mycket obehagligt. Men kändes lite tryggt att det var någon som kollade och så.
Peace!

21.09.11

Lite sånt här sysslar jag med om dagarna!
Bilden är tagen från den allra första laborationen i labbet.
Tycker bilden blev lite cool, eller? :)

20.09.11

Hmm om man ska börja blogga igen tro? Kikade in och det har trillat in en del kommentarer trots att jag inte uppdaterat på ett bra tag, kul! :)
Har blivit stor tjej och flyttat till en ny stad, bort från mor och katt.
Bor för närvarande i Borlänge där jag studerar kreativ ljusdesign. Ni ska få veta mer om det vill jag lova!
Kan lägga upp lite bilder från gig osv.
Ska snart iväg till ljuslabbet för att kolla på film med mina fina klasskamrater. Tror det skulle bjudas på Sweeny Todd, inte min favorit men det blir nog trevligt!
Peace

RSS 2.0