23:20

Kom precis hem från stan. Var å fika med Petra, Petra och David på java.
När vi drog runt på stan senare i brist på göra stannade vi till på drottningtorget. Där låg avdäckad kille. Ingen annan. Inte en jävel hade stannat till! Vi stannar till och det gör då några andra som försöker få kontakt med honom utan resultat. Jag ringer 112. Jag har precis gjort hjärt och lungräddning i skolan men dessa kunskaper fick jag inte använda. Lite tur. Vi försökte få honom i framstupa sidoläge men det gick inge bra för det ville han icke. Ambulansen kom och vi får hoppas att det slutade lyckligt. Varför hade ingen stannat innan? Vet inte hur länge han legat där vid övergångs stället, kanske var ett tag, vem vet.
Så jävla fult att så fort någon stannar ska helt plötsligt halva stan stanna och se hur det är med honom, när ambulansen anländer kommer den resterande halvan och ska se vad som händer.

Nu ska jag sova, gonatt

Sömntutan rapporterar

Att åka till skolan igår för att prata med rektorn visade sig vara meningslöst, det var bara Jan-banan som var seg med att lämna in mina valpapper men nu var de inne så han ville mig inget-,-

Jaja idag hade jag bara en föreläsning för Ulla-knulla och Eivé ställde in sina lektioner, chill!
Tanken var att jag skulle hem och plugga järnet men så blev det inte för jag somna. Missen med. Vi låg och sov.


Ikväll är det teater med skolan. Ska se förnuft och känsla. Min känsla vill stanna hemma ikväll. Min känsla vill konstigt nog plugga.

Måste bara säga att metro var ovanligt rolig idag!:D Lite pinsamt att sitta på bussen och nästan fnittra ihjäl sig. Jävla metro.
Det var ju inte kul med flygolyckor och sånt, men det om folk som sjunger fel på texter! Haha att jag inte dog. Serien var skitskoj idag med. Mycket mer kan inte vara roligt..



Fler roliga felsjungningar; http://www.saltmannen.se/

Tisdag

Då har man fått sin första IG-varning! Ska skrivas på av mami sen tillbaka till skolan.

Jag  förstår inte vad som har hänt med mig! Jag var ju fan bra i skolan förrut! Min koncentration har flytt sin kos.
Det är läskigt. Towe visade idag hur jag gör när jag lyssnar på henne när hon pratar, jag kan inte ens koncentrera mig på vad folk säger!!  Min blick bara fladdrar iväg och jag tänker och kollar på allt annat än det jag ska. Bah! Har jag för mycket i skallen?

Imon skulle jag vara ledig för har min lektion är inställd, men nä då ska man till skolan ialla fall och prata med rektorn och sedan göra det jävla FN-arbetet som just nu stressar sönder mig. Vill ha sommarlov.

aja ska läsa igenom de tusen sidorna om Gambia och sen se Hannibal, So long!

Roooowr!

Idag har man vart i studion hela kvällen, så jävla skoj! Brukar inte gilla det annars, men idag la vi bara sång...och GROOWL!! mohhahaaa blev så jävla fett!
Vi håller på med låten Moving on som vi kört på några spelningar, och den låter awesome! Haha kändes som att något fattades, blev perfa med growl under sticket. Låten ska i alla fall vara med på subareas platta. Måste vara klara med den fram tills på lördag så det är stress stress stress nu! Har börjat redigera trummorna så vi har mycket kvar.

ska sussa nu typ, mer studio imon!

Fortfarande söndag, men lite senare

Hahaaa! idag har jag städat!:D Fy fan va jag e snuskig. Seriöst.
Ni vill verkligen inte veta. No details.
Men nu är det rent:)
Sen när man kommer till repningen får man ställa sig och sopa där också, naat so naajs asså.
Repet gick bajs för jag var flum och min kreativitets nivå låg på noll.
MWIHIIHIIII


Söndag

Igår var det spelning! Gick la sådär, bättre än förra gången men klantade mig hela tiden.
Lite konstigt slut på kvällen bara, brandkåren kom. En högtalare paja så det rök som fan och stank en massa. Alla fick gå ut i snöovädret men det bjöds på redbull! Så det var ju lite trevligt. Tillbaka in sen igen och städa.

Jag och William hade inte käkat nåt sen frukost för jag mådde pyton och det drabbade honom med för jag orkade inte fixa något, så kl tio i tio (tio min innan pizzerian stänger) köper vi varsin pizza på torget där gangstersarna hade snöbolls krig.
Jag säger bara det, inte bra att äta pizza innan man går och lägger sig! Haha sov skitkasst och drömde bara att jag drack en massa, så vakna skittörstig så får famla mig ut ur sängen i mörkret och hämta vatten.

Men idag är det rep! so long fuckers<3

Spin

Oj oj nu e det snurrit! Haha gick precis upp från trappan och det gillades inte. Gash sånhär kan vi ju inte vara imon nej. Bäst att jag sover hela dagen...^^
Imon ere spelning!!!:D Kostar 20 lappen, insläpp vid halv 6 om jag inte minns fel. Det är Teen Dream vid ångpannegatan/swedenborgs platsen. Pallra er dit!

Jag har laddat ner alla Dopes album, de är bra:) Fast jag fattar inte för Mansons och deras cover låter likadant, typ exakt, så vem har gjort vilken och vem gjorde först? Jag tror att det är Dope som gjorde den först men den låter exakt som mansons så han har la kanske bara tagit deras rakt av.. då blir jag besviken. Jag är tacksam om nån förklara för mig!

haha so long fuckers<3

Tröttis

no more blonde.


repdag

Whaaaaa jag har köpt hårfärg men jag vågar inte!!!:O:O
jo men orkar inte hålla på och bleka och silvershampoa och tona, nej, nu blire mörkt. Typ. Typ rödbrunt eller nåt...
     Idag på repningen var Carro megagullig och gav mig ett par skitmysiga sockar!:D och massa JuicyFruit!:D Nomnom:D:D
Haha jag kommer få hål i tänderna^^



Tisdag


fjällen

Hemma igen! kom hem vid midnatt på söndagen. Har haft det riktigt bra faktiskt! Lite kort dock. Var ju första gången jag prova snowbooard, har åkt skidor sen jag var 6 så dax att testa nåt nytt! Det var skitkul! Gick rätt bra faktiskt. Mitt knä är blått och öm i hela kroppen men det kan ju bero på förskylningen också, fan får inte få feber!
          Snart kommer William hit för han har permiss. Tänkte hitta på en liten grej med honom imon men vet inte om det funkar nu, kommer typ snora ner hela plejset, kan inte avslöja vad jag tänkt att vi ska göra i fall han läser detta innan.
Jag är ledig imon serru så därför jag kan hitta på grejer hehe:P
           Idag hade vi matteprov och det failade vi stort på. Helt enligt planerna alltså.


Nu har jag glömt av allt viktigt jag skulle säga så lika bra, eller just det!!! SPELNING PÅ LÖRDAG!! mohahahaaa Retarded Bananas får spela hur länge de vill! Wihooo. Vi är på scen 19.10 och innan dess spelar The handsome accident som också är värda att kolla in, så var där i tid! Hela spellistan och mer information finns på www.teendream.se

So long fuckers!<3

stöten imon

Jävla skitdag, skulle aldrig gått upp imorse:/

Kväll

Jag vill ha frukt. Jag minns inte när jag käkade frukt senast. Illa. Det skulle vara gott med såna dära äpplechips, fast det kanske inte räknas som riktig frukt? Eller shit va jag blev sugen på ett färskt grönt äpple, kallt.
Nä nu måste jag ta en till värktablett för vem har världens mensvärk? baaahh

lalalalaa



Oh yeah vem har ballaste brillorna i stan?
Mohaha redo för fjällen typ. Fast jag har ingen jacka.. så jag är nog inte så jäkla redo...

Godisdagen idag

Slutet sket sig inte!

Vi var ju först ut på scenen så vi fick soundchecka lite, då pajjar min gitarr, geffatejp fick lösa det. fuck. Sen låter Carros gitarr förjävligt, min stämmare ville inte stämma hennes gitarr så hon fick rusa iväg och hämta sin egna. Inkompetenta ljudtekniker gillar vi inte. Omusikaliska men trevliga snubbar bakom ljudbordet gillar vi definitivt inte. Och främst gillar vi inte dålig plannering.
      Carro hade mejlat hon som höll i det och frågat vad som fanns på scen men hon hade svarat nåt så korkat som "Det finns backline men ni får ta med egna toppar", det fanns toppar som tur var annars hade vi varit körda jao. Det som inte fanns dock var switchar, dubbeltramp och det fattades en cymbal. yay. Vi frågade lix han Pelle om det fanns och han bah "ja det tror jag, det borde det, jag har beställt", men så kollar man på scenen å neh! det fanns ju inte ett piss. Det löste sig som tur var, det var en som hade dubbeltramp, jag hade egen distbox och Pelle fixade cymbal. En av ljudteknikerna fick stå och trycka när Carro skulle ha cleant och dist men det funkade ju det med. Allt löser sig!
       Själva spelningen gick okej. Jag klantade mig en hel del, får skylla på inte helt fungerande fingrar eller nåt.


So long fuckers<3

HJÄÄÄLP

OMG IKVÄLL ÄR DET BREW HOUSE SOM GÄLLER!

Lite tråkigt att så många bangat bara, men det e la sånt man får räkna med. Min morbror sa idag att han inte kunde komma för han har spelning med nåt band på operan! man bah eh va? Coolt!

Blä inte roligt med världens mensvärk och på det världens nervositet, kommer spy ner hela scenen i promise.

GHA VAD SKA JAG HA PÅ MIIG??!!! HUR KOMMER DET GÅÅ???!!! KOMMER SLUTET SKITA SIG PÅ DEN NYA LÅTEN?!!!
Det återstår att se....

PUSS!

Ge mig mat tack, fast nej tack det bränns

William hör inte av sig -.-




Ska man bli orolig? Han kanske har blivit skjuten ute i skogen.. Eller uppkäkad av en älg...

ZzzzZzzz

Varför ska alla hålla på och ringa och störa?!!! Fatta jag ligger hemma och är sjuk och sover!!!! Gha jag slår vad om att det är morsan..för min syster halvt sa det i telefon. Hon är smart och ringer ialf till mobilen som ligger i min säng, nära och bra, så då kan jag svara. Trevlig signal har den också. Nu har personen som jag antar är mamma  ringt tre gånger...borde kanske svara nästa gång.. Hon borde kanske låta mig va.
Jaja då undrar ni la varför jag inte blir nyfiken på vad hon vill, notera att jag pratade med min syster i telefon. Vad mami vill säga mig är att vi ska till stöten på lovet, men jag vet ju redan? Ingen nytta att svara då helt enkelt.

Jag funderar på att testa snowboard den här gången.. har alltid velat det. Det ser ballt ut, skidor är så töntigt...


 



Måste berätta om min dröm btw!!!! Det var värsta mardrömmen!!! Som alla typ vet ska vi ju spela på Brew house på fredag och det handlade om det...
Vi hade snackat med en liten indier om själva konsermojset och han sa att det var på Brew house, men att det låg i kapstaden. Vi bah okeeeej. Å så skulle vi vara först ut men spelschemat ändrades hela tiden så massa spelade innan oss och så skulle ju min morbror komma och så sa jag att det var i kapstaden dåva och så sa han att han satt på flyget. Seeen i logen så blev jag sktstressad och så skulle jag stämma min gitarr som inte ville. Stämmarna cpa sönder och ville inte alls. Så fick jag låna Carros stämmare som alltid funkar men då ville inte mina vridmojjer och alla toner var fel. Så jag kutar ut ur logen för att leta reda på nån som kunde hjälpa mig och av någon anledning har jag Gusten med mig i en filt. Så ialf hittar jag Nitton som står och snackar med Christer men dom bara står och snackar med varandra typ och jag skulle ju vara uppe på scen! Så ringde telefonen och jag vakna. Den var mycket hemskare än den lät, som många vet tål ju inte jag stress typ, bokstavligen. Haha nää men seriöst får faktiskt utslag;P



Måndag

Faaan jävlafittbuss jävel!! Seriöst! Jag står och väntar i över en kvart och så kör den bara förbi mig!
Fan på att jag typ e sjuk eller nåt. Har mått pyton hela dagen, fast det kom mera när jag skulle hem, kändes som oom jag skulle spy på bussen, jag klarar typ inte kylan! Jag och Emelie bäddade ner oss under en filt och drack vaniljte framför svampbob filmen och då kändes det mycket bättre, men känns det bajs igen och nyser typ hela tiden, synd om mig jao!
Har lyckats dra på mig ett myggbett nu oxå, förstår inte hur. Det kanske är en loppa...

Imon är det friskis, hur ska jag orka det?

Just det btw så håller jag på å fixar om designen på bloggen för som ni kanske sett så fucka den sig, men orkar inte riktigt just nu...

Nu ska jag skriva ett argt brev till västtrafik, so long fuckers!<3

RSS 2.0