hmm..

Börjat skriva lite idag med på uppgiften vi fått.. Uppgiften är att skriva om det man tycker är den främsta händelsen under 2000-talet för musiken. Jag tycker det är möjligheten till nedladdning som faktiskt inte behöver vara något ont.


Nu såhär i valtider kan vi väl alla komma överens om att den fråga som diskuteras, debatteras och uppmärksammas mest är frågan om jobb. Hur ska politikerna göra för att skapa jobb? hur ska unga komma in på arbetsmarknaden? Ska skatterna höjas eller sänkas i detta syfte?

Men en specifik yrkesgrupp verkar försvinna i denna valdebatt. Den diskuteras  lite då och då men inte alls så som den gjordes för några år sedan. Eller bara ett år sedan, då FRA var på tapeten, trots att frågan är ack så aktuell idag. Jag pratar givetvis om dessa människor som arbetar inom musikbranschen.

Skivbolagen sliter av sig håret i frustration över alla dessa små musikintresserade ligister som stjäl deras musik på det mest simplaste sätt.  Tacka vet jag förr i världen! Eller?

Var det verkligen bättre förr? Är denna nedladdning bara något ont, eller kanske en naturlig utveckling utav musikindustrin..

Fortsättning följer..

 

Vad tycker du om nedladdning? Eller finns det en annan händelse inom musiken som du kommer att tänka på?

PUSS

Kommentarer
Postat av: Madde

de går liksom hand i hand. Hur ska dom stackars arbets lösa ligisterna ha råd att betala för sin musik. ja skyller på regeringen!vote for me :)

2010-09-13 @ 16:58:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0